Uitzicht op comfort

Het nieuwbouwproject Residentie Hopveld ligt, zoals de naam aangeeft, middenin de oude hopvelden rond Aalst. Het adembenemende uitzicht over de landerijen en de rustige ligging, op de grens met Vlaams-Brabant, zijn dan ook een van de grootste troeven.

Het gebouw

Het vrijstaande gebouw met 11 appartementen is echter niet alleen mooi ingeplant in de omgeving. De hoogstaande architectuur (arch. Tom Lierman) en de afwerking met duurzame materialen versterken nog de natuurlijke uitstraling. Sfeer en gezelligheid, privacy en comfort staan hier maximaal centraal. Heel aantrekkelijk voor liefhebbers van smaakvol wonen – of voor wie een vastgoedinvestering zoekt met een mooi verhuurpotentieel.

De appartementen

De appartementen (met 2 slaapkamers), waarvan 2 duplexappartementen en 1 penthouse, liggen rond een zuidgeoriënteerde tuin. Twee daarvan hebben een privétuin. De penthouse beschikt aan de voor- en achterkant over een ruim terras. De afwerking van alle wooneenheden is top. Net als het energiezuinige karakter van de constructie: die voldoet aan alle geldende normen inzake isolatie, ventilatie en energiezuinigheid.